Meer informatie of een afspraak maken, stuur een e-mail naar

Massage aanbod

Massagetherapie in Rosmalen

De beste beleving ervaar je waar aandacht centraal staat. De massagetechnieken die ik toepas zijn gebaseerd op eeuwenoude Chinese tradities en meer dan 20 jaar brede ervaring in het vak. Daarbij ligt de aandacht enerzijds op het versoepelen van spieren en het bereiken van ontspanning. Daarnaast is het mogelijk om specifieke aandachtspunten aan te geven. Verschillende massagetechnieken combineer ik ook heel graag. Wat je doelstelling ook is, na een lichaamsmassage zul je je keer op keer herboren voelen. De intense kracht en ervaring zullen je spieren en geest volledig ontspannen. Hierdoor kun je ongekend genieten van een heerlijke innerlijke rust. Gedurende mijn eigen professionele en persoonlijke reis (Westerse en Oosterse Massagetherapieën) pas ik in mijn praktijk de volgende massage technieken toe: ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage, drukpuntmassage, cupping massage, energetische massage, Thai Yoga massage, holistisch pulsen en voetreflexmassage.

60 min behandeling

65,-

  • 60 minuten behandeling
  • 1 Behandeling
Kies behandeling

90 min behandeling

85,-

  • 90 minuten behandeling
  • 1 Behandeling
Kies behandeling

Massagepraktijk in Rosmalen

In mijn praktijk in Rosmalen ben je van harte welkom voor jouw behandeling op maat. Mijn praktijk is gevestigd aan De Beekdam 12 in Rosmalen. Het is makkelijk bereikbaar en er is parkeergelegenheid (gratis) voor de deur.    

Nek- en schouderklachten

Een van de meest voorkomende lichamelijke klachten: Nek- en schouderklachten. Door middel van verschillende massage technieken wordt er meer ruimte gecreëerd in de nek en schouders. Ook het hoofd krijgt in deze behandeling de aandacht.

Hoofdpijnklachten

Heb je regelmatig last van hoofdpijn? Een gerichte hoofdmassage in combinatie met het masseren van de nek en schouders kan de klachten verlichten of zelfs wegnemen. De behandeling zorgt ervoor dat de spieren soepel gemaakt worden. Hierdoor is er minder verkramping wat zorgt voor een betere doorstroming.

Sportmassage

De ideale massage voor het herstel van spieren, het wegnemen van pijnklachten en het verminderen van stress. Deze krachtige massage bevordert de doorbloeding en draagt bij aan een verbeterde stofwisseling. Door te focussen op specifieke spiergroepen wordt het herstelvermogen vergroot en kunnen spierpijn en blessures worden voorkomen.

Thai Yoga Massage

Deze dynamische vorm van massage bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van yoga, massage, meditatie en acupressuur. Waar meditatie verstilt, zetten yoga, acupressuur en massage juist in beweging. De volle aanwezigheid schept de veilige basis die de ruimte geeft die nodig is deze beweging toe te laten. Deze Thaise massage is een diepgaande holistische massage die niet alleen fysiek, maar ook psychisch, emotioneel en energetisch beweging geeft en daarmee een ingang geeft om meer in je eigen kracht te gaan staan.

Ontspanningsmassage

Zoals de naam al doet vermoeden is het doel van deze massage complete ontspanning van lichaam en geest. De perfecte massage voor wanneer je wel wat rust kunt gebruiken en heerlijk wilt opladen. De ontspanningsmassage helpt tevens bij slapeloosheid en is geschikt voor personen die graag een wat zachtere massage ondergaan.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Het is een intensieve vorm van massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen. De massage wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam. Door de diepe massagetechniek, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen), waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing.

Drukpunt massage

Drukpuntmassage kenmerkt zich door het zogenaamde ‘stiltepunt’ of ‘omslagmoment’ tijdens het drukken. Tijdens dit omslagmoment – van druk uitoefenen en druk loslaten – is er een moment van ‘geen beweging’ die wanneer nodig, tot enkele seconden kan worden vastgehouden. Door met drukpuntmassage strategisch te handelen, kan men vele klachten opheffen en voorkomen.

Energetische massage

De Energetische massage is afkomstig uit de Oosterse landen en is bedoeld om je energie weer te voelen en te laten stromen. Deze massage vermindert stress en angst en helpt je bewuster te maken van je eigen lichaam. Als je eenmaal bewust bent van je energieblokkades en je weet en voelt waar je energieblokkades zitten kan je daar bewust mee aan de gang. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en heb je meer levensenergie.

Holistisch Pulsen

Holistisch pulsen is een behandelwijze waarbij het lichaam zachtjes wordt gewiegd en gestrekt in een ritme die afgestemd is op de persoon. Dit nodigt het lichaam uit om spanningen los te laten op meerdere niveaus. Holistisch pulsen maakt de weg vrij om het zelf genezend vermogen van het lichaam weer aan te sturen. Ervaar de kracht van zachtheid bij een Holistisch pulsen massage in mijn praktijk

Direct een afspraak maken?

Bel mij, stuur mij een app of stuur een e-mail.